Billie

Jaarkalender

Socio - Emo

Net voor de herfstvakantie leerden alle kinderen van Springeling ons nieuw vriendje Lucky kennen (groen mannetje uit het schoollogo).

Hij vindt het belangrijk dat we niet vergeten elkaar af en toe een welgemeend complinent te geven.

Hij is er zeker van dat iedereen zijn eigen talenten heeft waar hij trots mag op zijn!

Op deze foto’s zie je ook de andere vriendjes van Lucky.

Sunny (speeltijd, leuke tijd)

Funcky (iedereen is anders en dat mag!)

Smiley (respect)

Happy (zich goed voelen)

Schoolteam 2017-2018

Beste ouders,

We vinden het fijn dat u voor onze school kiest en kijken uit naar een goede samenwerking met u. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dit betekent dat u als ouder steeds bij ons terecht kan met suggesties, vragen,...

We maken graag, eventueel na afspraak, tijd voor u! Uw vertrouwen in onze school sterkt ons. Een dynamisch schoolteam staat klaar om elk kind alle kansen te geven.